10/04/2017

Luotetuin luontaistuotemerkki: A.Vogel

A. Vogel

A.Vogel  on Suomen luotetuin luontaistuotemerkki

A.Vogel on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi luontaistuotemerkiksi 13 prosentin osuudella kategorian maininnoista. Valinta luotetuimmaksi tuli nyt kuudennen kerran. Erityisen korkeata luottamus A.Vogeliin oli miesten ja alle 50-vuotiaiden joukossa. Näissä ryhmissä19 prosenttia nimesi merkin eniten luottamakseen luontaistuotemerkiksi.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille. A. Vogel sai kategoriansa korkeimman arviot valitsijoiltaan eettisestä vastuullisuudestaan (4.03). 61 prosenttia A.Vogelin nimenneistä olisi myös valmis suosittelemaan merkkiä muille, mikä on kategorian korkein tulos.


A.Vogel Oy on kasvilääkinnän asiantuntija, joka tarjoaa tutkittuja, luonnonmukaisia kasvirohdosvalmisteita ja luomuelintarvikkeita hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. A.Vogel -tuotteet valmistetaan luonnonmukaisesti viljellyistä, puhtaista ja tuoreista raaka-aineista Alfred Vogelin periaatteita noudattaen. A.Vogel Oy:n tunnetuimpia tuotteita ovat Echinaforce, Herbamare sekä Molkosan.

www.vogel.fi