Benecol 5. kerran peräkkäin Suomen luotetuin terveysvaikutteinen elintarvike

Benecol

Benecol valittiin viidettä vuotta peräkkäin Suomen luotetuimmaksi terveysvaikutteiseksi elintarvikemerkiksi sen saatua 18 % kategoriansa äänistä. Erityisen korkeata luottamus Benecoliin oli miesvastaajien joukossa, heistä 21 % nimesi merkin eniten luottamakseen terveysvaikutteiseksi elintarvikemerkiksi. Ikäryhmittäin luottamus on tasaista.

Benecol® on Raisio-konsernin rekisteröity tuotemerkki. Benecol-tuotteiden sisältämä kasvistanoliesteri on suomalainen huippu-innovaatio. Kasvistanoliesteri alentaa tehokkaasti kolesterolia. Korkea kolesteroli on sydäntaudin riskitekijä. Ensimmäiset Benecol-tuotteet tulivat myyntiin Suomessa vuonna 1995, joten Benecol on alentanut tehokkaasti suomalaisten kolesterolia jo 20 vuoden ajan. Suomen lisäksi Benecol-tuotteita myydään tällä hetkellä lähes 30 maassa ja uusia markkinoita avataan aktiivisesti.

www.benecol.fi


Raisio-konserni on kansainvälinen, kasvipohjaisen ravinnon erityisosaaja. Raision tunnettuja brändejä ovat mm. Benecol, Elovena, Honey Monster, Sunnuntai, Provena ja Nordic. Toiminnan painopiste on kuluttajien tarpeiden mukaisissa terveellisissä ja ekologisissa välipaloissa.
www.raisio.com