Burana jo 17. kerran peräkkäin Suomen luotetuin särkylääkemerkki

Burana

Burana on valittu vuosittain tehtävässä Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi särkylääkemerkiksi jo seitsemännentoista kerran. Burana sai 47 % kategoriansa maininnoista ja merkin nimenneet antoivat sillle kategorian korkeimmat arviot vahvasta tuotekuvasta (4.57).

Burana brändi täyttää tänä vuonna 30 vuotta itsehoidossa. Se on Suomen ostetuin* särkylääkemerkki. Burana-tuoteperheestä löytyy kivun ja kuumeen lyhytaikaiseen lievitykseen itsehoidossa tarkoitettuja lääkemuotoja. Perheen pienimmille Burana-tuoteperheen valikoimista löytyy mm. 125 mg peräpuikot, 200 mg tabletit sekä nestemäinen, mansikka-aromilla maustettu, suun kautta otettava suspensio. Pääasiassa aikuisille tarkoitetuista lääkemuodoista eniten käytetty on Turussa valmistettava Burana 400 mg tabletti. Flunssan ja influenssan oireisiin tarkoitettu, mustaherukan makuinen, lämpimään veteen sekoitettava Burana 400 mg, jauhe tuotiin Suomessa markkinoille syyskuussa 2015.


ORION PHARMA – HYVINVOINTIA RAKENTAMASSA

Orion on suomalainen lääkkeiden ja diagnostisten testien kehittäjä – hyvinvoinnin rakentaja, joka toimii maailmanlaajuisesti. Orion kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä. Yhtiö panostaa jatkuvasti uusien lääkkeiden sekä hoitotapojen tutkimiseen ja kehittämiseen. Suomessa Orion työllistää noin 2 800 ihmistä. Orionilla on tuotantoa Suomessa kuudella paikkakunnalla:  Espoossa, Turussa, Kuopiossa, Salossa, Oulussa ja Hangossa. Orion on suomalainen avainlippuyritys ja merkittävä veronmaksaja; vuonna 2015 palautui noin 114 miljoonaa euroa erilaisina veroina takaisin yhteiskunnan hyvinvointiin.
www.itsehoitoapteekki.fi/global/Burana/

*IMSHealth 12 2015