Instrumentarium 11. vuotta kerran peräkkäin Suomen luotetuin optikkoliike

instrumentarium

Tänä päivänä Instrumentarium-myymälöitä on Suomessa 147 ja Virossa 20. Asiakkaitamme palvelee yli 200 asiantuntevaa optikkoa ja jokaisessa myymälässämme on myös silmälääkärin vastaanotto sekä koulutettujen kehysasiantuntijoiden palvelu. Panostamme vahvasti myös optikkojen ja optisten myyjien kehysasiantuntijuuteen muun optisen tietämyksen lisäksi.

Yli sadan vuoden kokemuksella ja jatkuvan tutkimustyön ansiosta Instrumentarium on asiantuntija suomalaisten näkemisen tarpeissa – niin silmälasikehyksissä, linsseissä, aurinkolaseissa kuin piilolinsseissäkin. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle asiakkaallemme juuri hänelle sopiva näkemisen kokonaisratkaisu.

Vuonna 2017 Instrumentarium valittiin vuosittain tehtävässä Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi optikkoliikkeeksi jo yhdennentoista kerran peräkkäin. Omassa kategoriassaan Instrumentarium sai 34 % maininnoista. Instrumentariumiin luottavista 57 % sanoi voivansa suositella sitä myös muille, mikä oli kategorian korkein tulos. Instrumentarium sai kategoriansa korkeimmat arviot valitsijoiltaan myös laadustaan (4.45) ja vahvasta tuotekuvastaan (4.60).

Tervetuloa Instrumentariumiin!

http://www.instru.fi/