Lumene valittiin luotetuimmaksi värikosmetiikkamerkiksi jo 16. kerran

LUMENE-COMMSWHEEL_LOGO_little

Lumene valittiin Suomen luotetuimmaksi värikosmetiikkamerkiksi jo kuudennentoista kerran. Omassa kategoriassaan Lumene sai Suomessa ylivoimaisesti eniten mainintoja, 49 % annetuista äänistä. Eroa toiseksi luotetuimpaan värikosmetiikkamerkkiin oli 40 prosenttiyksikköä. Erityisen korkeaa luottamus Lumenen värikosmetiikkaan oli vastaajilla, joilla on alle 16-vuotiaita lapsia (59 %).

Lumene sai valitsijoiltaan kategorian korkeimmat arviot laadustaan (4.40). Niistä vastaajista, jotka olivat nimenneet Lumenen luotetuimmaksi ja kertoivat myös olevansa merkin asiakkaita, peräti 82 % voisi suositella merkkiä muille.


Kaikki alkaa pohjoisen villistä luonnosta ja sen elinvoimaisista raaka-aineista. Pohjoisen luonnon ja uusimman teknologian yhdistäminen on ollut kauneusreseptimme jo yli 45 vuotta.

Lääketeollisuustaustamme kasvattamalla asiantuntemuksella tuomme luonnon villit antimet laboratorioomme ja yhdistämme ne uusimpaan teknologiaan. Perintömme ja tietotaitomme johdosta missiomme on selkeä: Lumene luotiin edistämään säteilevää, luonnollista kauneutta yhdistämällä luonnon tehokkaimmat voimat ja tieteen viimeisimmät innovaatiot.

Suomalaisen puhtaan luonnon keskellä Kuhmoisissa sijaitsee Lummenne-järvi, josta Lumene on saanut nimensä. Tämän kristallinkirkkaan järven ja pohjoisen luonnon elinvoiman innoittamina syntyi vuonna 1970 Lumene-tuotemerkki. Lumene-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. LUMENE Oy:n kosmetiikkatehdas sijaitsee Espoon Kauklahdessa.
lumene.fi