19/09/2018

Luotetuin sisustus-/remonttimaali

Tikkurila on Suomen luotetuin sisustus-/remonttimaali

Tikkurila on valittu Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa kolmannen kerran Suomen luotetuimmaksi sisustus-/remonttimaaliksi sen saatua 51 prosenttia annetuista äänistä. Lisäksi Tikkurilan Valtti -maali sai viisi prosenttia ja Tikkurilan Remontti-Ässä neljä prosenttia kategorian äänistä. Luottamus Tikkurilaan oli erityisen korkeaa lapsiperheissä, vastaajista joiden taloudessa on alle 16-vuotiaita lapsia peräti 72 prosenttia nimesi merkin eniten luottamakseen maalien joukossa. Kategoria oli tutkimuksessa mukana nyt kolmatta kertaa.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin, onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille.

Tikkurila sai kategoriansa korkeimmat arviot valitsijoiltaan laadusta (4.56), vahvasta tuotekuvasta (4.64) ja kuluttajien tarpeiden ymmärtämisestä (4.39). 


http://www.tikkurila.fi/