Naantalin Kylpylä 7. kerran peräkkäin luotetuin kylpylä

Naantali Spa

Naantalin Kylpylä on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa seitsemännen kerran Suomen luotetuimmaksi kylpyläksi sen saatua 11 % kategorian äänistä.

Yli 30-vuotisen historiansa aikana Naantalin Kylpylä on palvellut asiakkaitaan laadusta tinkimättä, Naantalin kuuluisaa kylpyläkulttuuria ylläpitäen. Suomen luotetuimman kylpylän titteli on jälleen arvokas tunnustus ja osoitus siitä, että Naantalin Kylpylä on säilynyt kylpylälomalaisten ykkösvalintana. Naantalin Kylpylä haluaa tarjota täydelliset puitteet arjen irtiotoille: tasokkaat huoneet, ylellinen kylpylä- ja allasparatiisi, ostosmahdollisuudet, laadukkaat ravintolat ja monipuolinen viihde. Spa- ja kauneushoitojen valikoima on maan laajimpia – valittavana on yli sata hoitoa hieronnoista kylpyihin. Kylpyläloman kruunaavat merenrantasijainti ja Naantalin idyllisen vanhan kaupungin läheisyys.
www.naantalispa.fi

Naantalin Kylpylän omistaa turkulainen perheyritys Sunborn Oy, joka tarjoaa yli 40 vuoden kokemuksella kansainvälisen tason majoitus-, kokous- ja ravintolapalveluita sekä Suomessa että ulkomailla. Erityisesti Sunborn tunnetaan kylpylätoiminnan pioneerina sekä uniikin laivahotellikonseptin kehittäjänä.
www.sunborn.com