14/03/2018

Luotetuin pyykinpesumerkki: Omo

Omo

Omo jälleen Suomen luotetuin pyykinpesuainemerkki

Omo on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa jo kahdeksattatoista vuotta peräkkäin Suomen luotetuimmaksi pyykinpesuainemerkiksi.

Omassa kategoriassaan Omo sai 37 % maininnoista. Tutkimuksen mukaan Omoon luottavat erityisen paljon miehet, joista 44 % nimesi merkin eniten luottamakseen pyykinpesuaineeksi.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin, onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille. Omo sai valitsijoiltaan kategorian korkeimmat arviot vahvasta tuotekuvastaan (4.48).


Omon periaate on, että lapsilla pitää olla vapaus tehdä tutkimusretkiä, oppia ja kehittyä – ja usein vaatteiden likaantuminen matkan varrella on osa tätä prosessia. Kyse on lasten oppimisesta, luovuuden ilmaisemisesta ja jopa vastustuskyvyn vahvistamisesta. Tuotteiden ainutlaatuinen teknologia takaa, että se poistaa vaikeatkin tahrat. Omo -tuoteperheen pesuaineet on kehitetty tehoamaan monen tyyppisiin tahroihin joiden puhdistaminen vaatteista on monissa lapsiperheissä arkea. Lika on hyväksi!

omo.fi