15/03/2018

Luotetuin optikkoliike: Silmäasema

Silmäasema on Suomen luotetuin optikkoliike

Silmäasema on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi optikkoliikkeeksi. Omassa kategoriassaan se sai 31 % maininnoista. Erityisen korkeaa luottamus Silmäasemaa kohtaan oli alle 50-vuotiailla vastaajilla, joista 34 % nimesi sen eniten luottamakseen optikkoliikkeeksi.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin, onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille. Silmäasema sai kategoriansa korkeimmat arviot valitsijoiltaan eettisestä vastuullisuudestaan (3.97).


Kotimainen Silmäasema on Suomessa alansa ainoa toimija, joka tarjoaa kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut – niin optisen alan vähittäiskaupan kuin silmäsairaalapalvelut – yhtenä kokonaisuutena. Valikoimamme kattaa silmälasit, piilolinssit ja aurinkolasit, optikon ja silmälääkärin vastaanottopalvelun, silmätautien tutkimuksen ja hoidon sekä monipuolisen silmäkirurgian, kuten taittovirhe- ja kaihileikkaukset. Monipuolisen tuote- ja palveluvalikoimamme ansiosta pystymme aina tarjoamaan asiakkaillemme parhaan ratkaisun hyvään näkemiseen.

Silmäasema-ketjulla on 14 silmäsairaalaa ja yli 150 myymälää Suomessa. Tämän lisäksi Silmäasemalla on kymmenen optisen kaupan myymälää Virossa. Silmäasema palvelee asiakkaitaan myös verkossa.

Nähdään Silmäasemalla!

www.silmaasema.fi