31/03/2021

AD-Autokorjaamo on Suomen luotetuin autohuolto-/korjaamoketju

AD-Autokorjaamo on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) vuosittain tehtävässä Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi autohuolto-/korjaamoketjuksi. Kategoria oli tutkimuksessa mukana ensimmäistä kertaa. AD-Autokorjaamo sai 8 prosenttia kategorian maininnoista. Suurimmillaan luottamus yritykseen oli lapsiperheissä. Vastaajista, joiden taloudessa on alle 16-vuotiaita lapsia AD-Autokorjaamon nimesi 12 prosenttia.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin kuinka todennäköisesti vastaaja valitsisi mainitsemansa merkin ostotilanteessa ja onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille.


AD-autokorjaamoita on Suomessa jo yli 200 ja Euroopassa yli 4000. Lue lisää AD-autokorjaamoista ja niiden palveluista osoitteesta www.ad-finland.com.

Valtuutetut AD-autokorjaamot hoitavat ammattitaidolla kaikki autosi huollot ja korjaustyöt, auton merkistä tai iästä riippumatta uudenkin autosi takuu säilyy.

Voit katsoa määräaikaishuollon hinnan juuri sinun autoosi suoraan netistä ja voit samalla varata myös ajan huollolle osoitteesta www.autokorjaamo.fi

AD-autokorjaamot antavat automaattisesti ja veloituksetta kansainvälisen kahden vuoden lisäturvan varaosille ja työsuoritteille. Edullinen AD-ajoturva tuo avun joka tilanteessa. Tekninen vika tai ulosajo, AD-ajoturvan tiepalvelu tulee auttamaan sinua minne tahansa ympäri vuorokauden. AD-ajoturvan asiakkaana apu on sinulle ilmaista.


Valitut Palat teetti vuosittaisen tutkimuksen nyt 21. kerran. Yhteistyökumppanina oli brittiläinen Wyman Dillon -tutkimustoimisto. Tutkimus toteutettiin nettikyselynä ja vastaajia oli 2 072. Otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä. Tulokset painotettiin iän (20+ vuotta) ja sukupuolen mukaan väestöä vastaavaksi.

Tutkimuksessa selvitettiin avoimilla kysymyksillä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 45 eri tuoteryhmässä.

Lisätietoja tutkimuksesta ja sen tuloksista antaa tutkimuspäällikkö Tiina Suomela, 050 5955 143, tiina.suomela@valitutpalat.fi