02/03/2022

Finrexin on Suomen luotetuin flunssalääkemerkki

Finrexin on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) vuosittain tehtävässä Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi flunssalääkemerkiksi sen saatua 33 % kategoriansa maininnoista. Valinta flunssalääkemerkkien luotetuimmaksi tuli nyt kymmenettä vuotta peräkkäin.

Korkeimmillaan luottamus Finrexiniin oli alle 50-vuotiaiden vastaajien joukossa, heistä 45 prosenttia nimesi merkin eniten luottamakseen flunssalääkemerkiksi. Luottamus oli vankkaa myös miesten joukossa. Miehistä 38 prosenttia nimesi Finrexinin eniten luottamakseen flunssalääkemerkiksi, kun naisista vastaavasti 30 prosenttia.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin kuinka todennäköisesti vastaaja valitsisi mainitsemansa merkin ostotilanteessa ja onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille. Finrexin sai valitsijoiltaan kategorian korkeimmat arviot vahvasta tuotekuvastaan ja kuluttajien tarpeiden ymmärtämisestä. Finrexinin nimenneistä vastaajista 61 prosenttia olisi valmis suosittelemaan merkkiä muille, mikä oli kategorian korkein tulos.

__________________________________________________________________________

Finrexin on suomalaisille kehitetty lääke flunssan oireisiin. Se helpottaa särkyä ja alentaa kuumetta sekä piristää flunssaista oloa. Finrexin on saatavana mustaherukan, sitruunan sekä eukalyptys-mentolin makuisena.

FINREXIN®- ja FINREXIN® NEO -jauheet kuumeen ja erilaisten särkytilojen hoitoon. Ei suositella raskaana oleville, alle 16-vuotiaille eikä henkilöille, jotka ovat yliherkkiä asetyylisalisyylihapolle tai muille tulehduskipulääkkeille. Käytöstä yhdessä veren hyytymistä estävien lääkkeiden kanssa on neuvoteltava lääkärin kanssa. Tutustu käyttöohjeeseen. Vain apteekeista. Lisätietoja: Orifarm Healthcare Oy, www.orifarm.com.

__________________________________________________________________________

CIL Suomi Oy/Valitut Palat teetti vuosittaisen tutkimuksen Suomessa nyt 22. kerran. Yhteistyökumppanina oli brittiläinen Wyman Dillon -tutkimustoimisto. Tutkimus toteutettiin nettikyselynä ja vastaajia oli 2 006. Otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä. Tulokset painotettiin iän (20+ vuotta) ja sukupuolen mukaan väestöä vastaavaksi.

Tutkimuksessa selvitettiin avoimilla kysymyksillä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 40 eri tuoteryhmässä.

Lisätietoja tutkimuksesta ja sen tuloksista antaa tutkimuspäällikkö Tiina Suomela, 050 5955 143, tiina.suomela@valitutpalat.fi