19/02/2021

Histec on jälleen Suomen luotetuin allergialääkemerkki

Histec

Histec on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) vuosittain tehtävässä Luotetuin Merkki -tutkimuksessa toistamiseen Suomen luotetuimmaksi allergialääkemerkiksi. Kategoria oli mukana tutkimuksessa nyt toista kertaa. Histec sai 30 prosenttia kategorian maininnoista ja äänimäärä kasvoi kuudella prosenttiyksiköllä vuoden takaisesta tutkimuksesta.

Naisvastaajien luottamus Histeciä kohtaan oli miesvastaajia suurempaa. Naisista 34 prosenttia nimesi merkin, kun miehistä vastaavasti 25 prosenttia. Erityisen korkeaa luottamus oli alle 50-vuotiaiden joukossa, heistä 38 prosenttia nimesi Histecin.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin kuinka todennäköisesti vastaaja valitsisi mainitsemansa merkin ostotilanteessa ja onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille.


Orionin allergiasivustolla voit tutustua Orionin allergiatuotteisiin, ja saat ajankohtaista tietoa allergian oireista sekä niiden hoidosta. Lue lisää…


Valitut Palat teetti vuosittaisen tutkimuksen nyt 21. kerran. Yhteistyökumppanina oli brittiläinen Wyman Dillon -tutkimustoimisto. Tutkimus toteutettiin nettikyselynä ja vastaajia oli 2 072. Otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä. Tulokset painotettiin iän (20+ vuotta) ja sukupuolen mukaan väestöä vastaavaksi.

Tutkimuksessa selvitettiin avoimilla kysymyksillä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 45 eri tuoteryhmässä.

Lisätietoja tutkimuksesta ja sen tuloksista antaa tutkimuspäällikkö Tiina Suomela, 050 5955 143, tiina.suomela@valitutpalat.fi


Luotetuin Merkki 2022 -tutkimuksen tulokset ovat valmistuneet.

SIVUSTOA PÄIVITETÄÄN PARHAILLAAN.

Kysy lisää: Jouni Kohonen (jouni.kohonen@valitutpalat.fi) tai Tiina Suomela (tiina.suomela@valitutpalat.fi)