Intersport Suomen luotetuin urheilukauppa

Intersport on luotetuin tuotemerkki urheilukaupan alalla Suomessa vuonna 2022. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa XXL:ään. Stadium oli kolmantena urheilukaupan tuotemerkkien luottamusvertailussa, Budget Sport neljäntenä, Sportia viidentenä ja Kesport kuudentena.

Urheilukauppojen kuuden kärki oli sama myös vuosi sitten tehdyssä kyselyssä.

Intersportin nimesi luotetuimmaksi urheilukaupaksi 41,7 prosenttia vastaajista. XXL:n nimesi luotetuimmaksi 22,0 prosenttia vastaajista ja Stadiumin 11,5 prosenttia vastaajista.

Luotetuimmat urheilukaupat Suomessa 2022 (suluissa vuosi 2021)

  1. Intersport (1)
  2. XXL (2)
  3. Stadium (3)
  4. Budget Sport (4)
  5. Sportia (5)
  6. Kesport (6)

Näin tutkimus tehtiin
Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella viime vuoden lopulla. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2006 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

Lisätietoja asiasta antavat päätoimittaja Ilkka Virtanen 040 7355953 ja tutkimuspäällikkö Tiina Suomela 050 5955143.


Valitut Palat on osa Reader’s Digestin kansainvälistä lehtiperhettä. Reader’s Digest on maailman luetuin aikakauslehti. Se ilmestyy 27 painoksena.

Luotetuin Merkki 2023 -tutkimuksen tulokset ovat valmistuneet.

SIVUSTOA PÄIVITETÄÄN PARHAILLAAN.

Kysy lisää: Jouni Kohonen (jouni.kohonen@valitutpalat.fi) tai Tiina Suomela (tiina.suomela@valitutpalat.fi)