Jukkatalo, Kastelli ja Honkarakenne luotetuimmat talopakettimerkit

Jukkatalo on luotetuin talopakettialan tuotemerkki Suomessa.

Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa Kastelliin ja kolmanneksi eniten Honkarakenteeseen. Asia käy ilmi Valittujen Palojen vuosittaisesta Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

Jukkatalo oli vertailun voittaja myös vuosi sitten tehdyssä kyselyssä, mutta silloin Kastelli oli kolmantena ja Honkarakenne kakkosena.

Älvsbyhus säilytti asemansa neljänneksi luotetuimpana talopakettimerkkinä. Viidentenä oli nyt Kontio, joka oli vuosi sitten seitsemäntenä.

Luotetuimmat talopakettimerkit Suomessa 2019 (suluissa vuosi 2018)

1.Jukkatalo (1)
2.Kastelli (3)
3.Honkarakenne (2)
4.Älvsbyhus (4)
5.Kontio (7)
6.Omatalo (6)
7.Kannustalo (5)
8.Sievitalo (-)

————————————————————————————————————-

Näin tutkimus tehtiin

Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella vuoden 2018 syksyllä. Tulokset valmistuivat vuodenvaihteessa 2018/2019. Tutkimus toteutettiin onlinetutkimuksena. Otos poimittiin tilaajarekisteristä ja  tulokset painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi. Vastaajia oli kaikkiaan 2040. Tutkimuksessa selvitettiin avoimilla kysymyksillä, mitkä ovat vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 45 eri tuoteryhmässä. Vuoden 2019 tutkimus oli yhdeksästoista tutkimusvuosi.

Lisätietoja asiasta antavat päätoimittaja Ilkka Virtanen (09) 503 4657, 040 7355953 ja tutkimuspäällikkö Tiina Suomela 050 5955143.

————————————————————————————————————

Valitut Palat on osa Reader’s Digestin kansainvälistä lehtiperhettä. Reader’s Digest on maailman luetuin aikakauslehti. Se ilmestyy 27 painoksena.


Luotetuin Merkki 2020 -tutkimuksen tulokset ovat valmistuneet. Sivustoa päivitetään parhaillaan!
Kysy lisää: Jouni Kohonen (jouni.kohonen@valitutpalat.fi) tai Tiina Suomela (tiina.suomela@valitutpalat.fi)

Päivitämme sivustoa parhaillaan. Pahoittelemme sivuston päivityksestä johtuvaa häiriötä.