14/03/2018

Luotetuin hotelliketju

Sokos Hotels on Suomen luotetuin hotelliketju

Sokos Hotels on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi hotelliketjuksi sen saatua lähes puolet (49 %) kategorian maininnoista. Voitto oli Sokos Hotelsille kahdeksas kerta.

Lapsiperheissä luottamus Sokos Hotelsiin on erityisen suurta. Vastaajista, joiden taloudessa on alle 16-vuotiaita lapsia peräti 64 prosenttia nimesi yrityksen eniten luottamakseen hotelliketjujen joukossa. Naisista Sokos Hotelsiin luottaa eniten 56 prosenttia, kun miehistä vastaavasti 42 prosenttia.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille.

Sokos Hotels sai valitsijoiltaan kategoriansa korkeimmat arviot kaikista kysytyistä ominaisuuksista ja 57 % valitsijoista olisi valmis suosittelemaan ketjua muille, mikä on kategorian korkein tulos.


Sokos Hotels on Suomen kattavin hotelliketju, johon kuuluu yli 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita. Laadukkaan majoituksen lisäksi Sokos Hotellit tarjoavat monipuolisia tapahtuma- ja ravintolapalveluita. Sokos Hotels on jakaantunut kolmeen hotellityyppiin; Break-, Original- ja Solo by Sokos Hotelleihin.

Sokos Hotels – yksilöllinen monille

Luotetuin Merkki 2020 -tutkimuksen tulokset ovat valmistuneet. Sivustoa päivitetään parhaillaan!
Kysy lisää: Jouni Kohonen (jouni.kohonen@valitutpalat.fi) tai Tiina Suomela (tiina.suomela@valitutpalat.fi)

Päivitämme sivustoa parhaillaan. Pahoittelemme sivuston päivityksestä johtuvaa häiriötä.