14/03/2018

Luotetuin hotelliketju

Sokos Hotels on Suomen luotetuin hotelliketju

Sokos Hotels on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi hotelliketjuksi sen saatua 47 prosenttia kategorian maininnoista. Voitto oli Sokos Hotelsille yhdeksäs kerta.

Yli 50-vuotiaiden vastaajien joukossa luottamus Sokos Hotelsiin on erityisen suurta. Heistä 54 prosenttia nimesi ketjun eniten luottamakseen. Sokos Hotelsiin luottavista vastaajista 81 prosenttia valitsisi sen vähintään melko todennäköisesti, mikäli olisi nyt valitsemassa hotellia. Tämä oli kategorian korkein tulos.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin kuinka todennäköisesti vastaaja valitsisi mainitsemansa merkin ostotilanteessa ja onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille.


Sokos Hotels on Suomen luotetuimman lisäksi, Suomen vastuullisin ja arvostetuin hotelliketju, johon kuuluu lähes 50 hotellia Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustassa tai keskellä vapaa-ajan kohteita. Laadukkaan majoituksen lisäksi Sokos Hotellit tarjoavat monipuolisia tapahtuma- ja ravintolapalveluita. Sokos Hotels on jakaantunut kolmeen hotellityyppiin; Break-, Original- ja Solo by Sokos Hotelleihin. Kaikki Sokos Hotellit kuuluvat Green Key -ympäristöohjelman piiriin.

Sokos Hotels – tehtävänä onnellistaminen.

Luotetuin Merkki 2022 -tutkimuksen tulokset ovat valmistuneet.

SIVUSTOA PÄIVITETÄÄN PARHAILLAAN.

Kysy lisää: Jouni Kohonen (jouni.kohonen@valitutpalat.fi) tai Tiina Suomela (tiina.suomela@valitutpalat.fi)