15/03/2018

Luotetuin optikkoliike

Silmäasema on Suomen luotetuin optikkoliike

Silmäasema on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi optikkoliikkeeksi. Omassa kategoriassaan se sai 31 prosenttia maininnoista. Erityisen korkeaa luottamus Silmäasemaa kohtaan oli lapsiperheissä. Vastaajista, joiden taloudessa on alle 16-vuotiaita lapsia, 40 prosenttia nimesi sen eniten luottamakseen optikkoliikkeeksi. Alle 50-vuotiaista 36 prosenttia nimesi liikkeen eniten luottamakseen, kun 50 vuotta täyttäneistä vastaajista vastaavasti 30 prosenttia. Sukupuolittain luottamus oli tasaista.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille.

Silmäasema sai valitsijoiltaan kategoriansa korkeimmat arviot laadustaan, hintansa arvoisuudestaan ja kuluttajien tarpeiden ymmärtämisestä.


Kotimainen Silmäasema on Suomessa alansa ainoa toimija, joka tarjoaa kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut – niin optisen alan vähittäiskaupan kuin silmäsairaalapalvelut – yhtenä kokonaisuutena. Valikoimamme kattaa silmälasit, piilolinssit ja aurinkolasit, optikon ja silmälääkärin vastaanottopalvelun, silmätautien tutkimuksen ja hoidon sekä monipuolisen silmäkirurgian, kuten taittovirhe- ja kaihileikkaukset. Monipuolisen tuote- ja palveluvalikoimamme ansiosta pystymme aina tarjoamaan asiakkaillemme parhaan ratkaisun hyvään näkemiseen.

Silmäasema-ketjulla on 14 silmäsairaalaa ja yli 150 myymälää Suomessa. Tämän lisäksi Silmäasemalla on kymmenen optisen kaupan myymälää Virossa. Silmäasema palvelee asiakkaitaan myös verkossa.

Nähdään Silmäasemalla!

www.silmaasema.fi

Luotetuin Merkki 2020 -tutkimuksen tulokset ovat valmistuneet. Sivustoa päivitetään parhaillaan!
Kysy lisää: Jouni Kohonen (jouni.kohonen@valitutpalat.fi) tai Tiina Suomela (tiina.suomela@valitutpalat.fi)

Päivitämme sivustoa parhaillaan. Pahoittelemme sivuston päivityksestä johtuvaa häiriötä.