14/03/2018

Luotetuin pyykinpesuainemerkki

Omo jälleen Suomen luotetuin pyykinpesuainemerkki

Omo on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa jo yhdeksättätoista vuotta peräkkäin Suomen luotetuimmaksi pyykinpesuainemerkiksi.

Omassa kategoriassaan Omo sai 44 % maininnoista. Omoon luotetaan erityisen paljon lapsiperheissä, sillä vastaajista, joiden taloudessa on alle 16-vuotiaita lapsia, peräti 58 prosenttia nimesi merkin eniten luottamakseen. Miesvastaajat luottavat Omoon naisia selkeästi useammin – miehistä 50 prosenttia ja naisista 39 prosenttia nimesi luottomerkikseen Omon.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille.


Omon periaate on, että lapsilla pitää olla vapaus tehdä tutkimusretkiä, oppia ja kehittyä – ja usein vaatteiden likaantuminen matkan varrella on osa tätä prosessia. Kyse on lasten oppimisesta, luovuuden ilmaisemisesta ja jopa vastustuskyvyn vahvistamisesta. Tuotteiden ainutlaatuinen teknologia takaa, että se poistaa vaikeatkin tahrat. Omo -tuoteperheen pesuaineet on kehitetty tehoamaan monen tyyppisiin tahroihin joiden puhdistaminen vaatteista on monissa lapsiperheissä arkea. Lika on hyväksi!

omo.fi

Luotetuin Merkki 2020 -tutkimuksen tulokset ovat valmistuneet. Sivustoa päivitetään parhaillaan!
Kysy lisää: Jouni Kohonen (jouni.kohonen@valitutpalat.fi) tai Tiina Suomela (tiina.suomela@valitutpalat.fi)

Päivitämme sivustoa parhaillaan. Pahoittelemme sivuston päivityksestä johtuvaa häiriötä.