14/03/2017

Luotetuin urheilukauppa: Intersport

Intersport on Suomen luotetuin urheilukauppa

Intersport on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa viidettä vuotta peräkkäin Suomen luotetuimmaksi urheilukaupaksi. Se sai 41 prosenttia kategorian maininnoista. Eroa toiseksi luotetuimpaan merkkiin oli 21 prosenttiyksikköä.

Naisvastaajien luottamus Intersportia kohtaan oli hieman miehiä vahvempaa ja erityisen korkeaa luottamus oli 50 vuotta täyttäneiden joukossa. 50 vuotta täyttäneistä vastaajista 46 prosenttia nimesi Intersportin eniten luottamakseen urheilukaupaksi.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin kuinka todennäköisesti vastaaja valitsisi mainitsemansa merkin ostotilanteessa ja onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille. Intersportin nimenneet vastaajat arvottivat korkealle yrityksen vahvan tuotekuvan (4.41).


Intersport tarjoaa luotettavan ja turvallisen ostokokemuksen sekä alan parasta palvelua. Intersportin henkilökunta osaa huomioida yksilölliset tarpeesi. Kansainvälinen verkostomme palvelee maailmanlaajuisesti yli 150000 asiakasta päivittäin. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen valikoiman maailman parhaita urheiluvälineitä, -tuotteita ja -merkkejä sekä alan viimeisimmät uutuudet.

Intersport Finland Oy on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja. Intersport International IIC on kansallisista yhtiöistä muodostuva kansainvälinen urheilukauppaketju. Intersport-kauppoja on yli 5 400 yhteensä 42 maassa. Kesko-konserniin kuuluva Intersport Finland Oy on yhtiön osakas ja omistaa Intersport- ja Budget Sport -lisenssit maassamme. Suomessa on 60 Intersport-kauppaa ja intersport.fi-verkkokauppa. K – Jotta kaupassa olisi kiva käydä.

http://www.intersport.fi

Luotetuin Merkki 2021 -tutkimuksen tulokset ovat valmistuneet. Sivustoa päivitetään parhaillaan!
Kysy lisää: Jouni Kohonen (jouni.kohonen@valitutpalat.fi) tai Tiina Suomela (tiina.suomela@valitutpalat.fi)

Päivitämme sivustoa parhaillaan. Pahoittelemme sivuston päivityksestä johtuvaa häiriötä.