14/03/2017

Luotetuin urheilukauppa: Intersport

Intersport on Suomen luotetuin urheilukauppa

Intersport on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa neljättä vuotta peräkkäin Suomen luotetuimmaksi urheilukaupaksi. Se sai 42 prosenttia kategorian maininnoista. Eroa toiseksi luotetuimpaan merkkiin oli 28 prosenttiyksikköä. Kategoria oli mukana tutkimuksessa nyt neljättä kertaa.

Erityisen korkeaa luottamus Intersportiin oli naisten joukossa, heistä 44 prosenttia nimesi sen eniten luottamakseen urheilukaupaksi, miehistä vastaavasti 40 prosenttia. Ikäryhmittäin luottamus oli tasaista.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille.


Intersport tarjoaa luotettavan ja turvallisen ostokokemuksen sekä alan parasta palvelua. Intersportin henkilökunta osaa huomioida yksilölliset tarpeesi. Kansainvälinen verkostomme palvelee maailmanlaajuisesti yli 150000 asiakasta päivittäin. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen valikoiman maailman parhaita urheiluvälineitä, -tuotteita ja -merkkejä sekä alan viimeisimmät uutuudet.

Intersport Finland Oy on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja. Intersport International IIC on kansallisista yhtiöistä muodostuva kansainvälinen urheilukauppaketju. Intersport-kauppoja on yli 5 400 yhteensä 42 maassa. Kesko-konserniin kuuluva Intersport Finland Oy on yhtiön osakas ja omistaa Intersport- ja Budget Sport -lisenssit maassamme. Suomessa on 60 Intersport-kauppaa ja intersport.fi-verkkokauppa. K – Jotta kaupassa olisi kiva käydä.

http://www.intersport.fi

Luotetuin Merkki 2020 -tutkimuksen tulokset ovat valmistuneet. Sivustoa päivitetään parhaillaan!
Kysy lisää: Jouni Kohonen (jouni.kohonen@valitutpalat.fi) tai Tiina Suomela (tiina.suomela@valitutpalat.fi)

Päivitämme sivustoa parhaillaan. Pahoittelemme sivuston päivityksestä johtuvaa häiriötä.