14/03/2018

Luotetuin värikosmetiikkamerkki

Lumene jälleen Suomen luotetuin värikosmetiikkamerkki

Lumene on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi värikosmetiikkamerkiksi jo kahdeksannentoista kerran. Voitto on tullut jokaisena vuotena, kun kategoria on ollut tutkimuksessa mukana.

Omassa kategoriassaan Lumene sai Suomessa ylivoimaisesti eniten mainintoja, 45 % annetuista äänistä. Eroa toiseksi luotetuimpaan värikosmetiikkamerkkiin oli 39 prosentti-yksikköä. Alle 50-vuotiaiden vastaajien joukossa Lumeneen luotetaan erityisen paljon – 49 % heistä nimesi merkin eniten luottamakseen värikosmetiikkamerkiksi.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille. Lumene sai kategoriansa korkeimmat arviot laadustaan ja vahvasta tuotekuvastaan.


Kaikki alkaa pohjoisen villistä luonnosta ja sen elinvoimaisista raaka-aineista. Pohjoisen luonnon ja uusimman teknologian yhdistäminen on ollut kauneusreseptimme jo yli 45 vuotta.

Lääketeollisuustaustamme kasvattamalla asiantuntemuksella tuomme luonnon villit antimet laboratorioomme ja yhdistämme ne uusimpaan teknologiaan. Perintömme ja tietotaitomme johdosta missiomme on selkeä: Lumene luotiin edistämään säteilevää, luonnollista kauneutta yhdistämällä luonnon tehokkaimmat voimat ja tieteen viimeisimmät innovaatiot.

Suomalaisen puhtaan luonnon keskellä Kuhmoisissa sijaitsee Lummenne-järvi, josta Lumene on saanut nimensä. Tämän kristallinkirkkaan järven ja pohjoisen luonnon elinvoiman innoittamina syntyi vuonna 1970 Lumene-tuotemerkki. Lumene-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. LUMENE Oy:n kosmetiikkatehdas sijaitsee Espoon Kauklahdessa.
lumene.fi

Luotetuin Merkki 2020 -tutkimuksen tulokset ovat valmistuneet. Sivustoa päivitetään parhaillaan!
Kysy lisää: Jouni Kohonen (jouni.kohonen@valitutpalat.fi) tai Tiina Suomela (tiina.suomela@valitutpalat.fi)

Päivitämme sivustoa parhaillaan. Pahoittelemme sivuston päivityksestä johtuvaa häiriötä.