17/02/2022

Miele on Suomen luotetuin iso kodinkonemerkki

Miele on valittu vuosittaisessa Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi isoksi kodinkonemerkiksi 19 prosentin osuudella kategoriansa äänistä. Miele saavutti kategorian voiton nyt kuudennen kerran.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin kuinka todennäköisesti vastaaja valitsisi mainitsemansa merkin ostotilanteessa ja onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille. Miele sai kategoriansa korkeimmat arviot laadustaan (4.69) ja eettisestä vastuullisuudestaan (4.09).

__________________________________________________________________________

Miele kuuluu maailman johtaviin ensiluokkaisten kodinkoneiden valmistajiin, ja sen valikoimista löytyy koneita ja laitteita ruoanlaittoon, leivontaan, höyrykypsennykseen, kylmäsäilytykseen ja pakastukseen, kahvinvalmistukseen, astianpesuun sekä pyykinhuoltoon ja imurointiin. Jo perustamisesta lähtien Miele on noudattanut brändilupaustaan Immer Besser – yhä paremmin. Pyrimme tekemään kaiken paremmin kuin muut toimittajat ja kehittämään omaa toimintaamme jatkuvasti. Tutustu toimintaamme ja tuotteisiimme www.miele.fi

__________________________________________________________________________

CIL Suomi Oy/Valitut Palat teetti vuosittaisen tutkimuksen nyt 22. kerran. Yhteistyökumppanina oli brittiläinen Wyman Dillon -tutkimustoimisto. Tutkimus toteutettiin nettikyselynä ja vastaajia oli 2 006. Otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä. Tulokset painotettiin iän (20+ vuotta) ja sukupuolen mukaan väestöä vastaavaksi.

Tutkimuksessa selvitettiin avoimilla kysymyksillä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 40 eri tuoteryhmässä.

Lisätietoja tutkimuksesta ja sen tuloksista antaa tutkimuspäällikkö Tiina Suomela, 050 5955 143, tiina.suomela@valitutpalat.fi