17/02/2021

Miele on Suomen luotetuin iso kodinkonemerkki

Miele on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi isoksi kodinkonemerkiksi sen saatua 16 % kategoriansa äänistä. Miele saavutti kategorian voiton nyt viidennen kerran.

Erityisen suurta luottamus Mieleen on lapsiperheissä. Vastaajista, joiden taloudessa on alle 16-vuotiaita lapsia, 21 % nimesi sen eniten luottamakseen isoksi kodinkonemerkiksi.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin kuinka todennäköisesti vastaaja valitsisi mainitsemansa merkin ostotilanteessa ja onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille.

__________________________________________________________________________

Miele kuuluu maailman johtaviin ensiluokkaisten kodinkoneiden valmistajiin, ja sen valikoimista löytyy koneita ja laitteita ruoanlaittoon, leivontaan, höyrykypsennykseen, kylmäsäilytykseen ja pakastukseen, kahvinvalmistukseen, astianpesuun sekä pyykinhuoltoon ja imurointiin. Jo perustamisesta lähtien Miele on noudattanut brändilupaustaan Immer Besser – yhä paremmin. Pyrimme tekemään kaiken paremmin kuin muut toimittajat ja kehittämään omaa toimintaamme jatkuvasti. Tutustu toimintaamme ja tuotteisiimme www.miele.fi

__________________________________________________________________________

Valitut Palat teetti vuosittaisen tutkimuksen nyt 21. kerran. Yhteistyökumppanina oli brittiläinen Wyman Dillon -tutkimustoimisto. Tutkimus toteutettiin nettikyselynä ja vastaajia oli 2 072. Otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä. Tulokset painotettiin iän (20+ vuotta) ja sukupuolen mukaan väestöä vastaavaksi.

Tutkimuksessa selvitettiin avoimilla kysymyksillä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 45 eri tuoteryhmässä.

Lisätietoja tutkimuksesta ja sen tuloksista antaa tutkimuspäällikkö Tiina Suomela, 050 5955 143, tiina.suomela@valitutpalat.fi