Silmäasema on Suomen luotetuin optikkoliike, Instrumentarium kakkonen, Specsavers kolmonen

Silmäasema on luotetuin optikkoliike Suomessa. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa Instrumentariumiin ja kolmanneksi eniten Specsaversiin.

Silmäasema oli luotetuin optikkoliike ja Instrumentarium toiseksi luotetuin myös vuosi sitten tehdyssä tutkimuksessa. Nyt kolmanneksi noussut Specsavers oli vuosi sitten neljäntenä, kun nyt neljänneksi tullut Nissen oli vuosi sitten kolmantena. Synsam piti viidennen sijan edellisvuoden tapaan.

Silmäaseman nimesi luotetuimmaksi 29,9 prosenttia kyselyyn vastanneista. Instrumentariumin nimesi luotetuimmaksi 25,1 prosenttia vastaajista, Specsaversin nimesi 18,6 prosenttia, Nissenin 15,8 prosenttia ja Synsamin 4,7 prosenttia vastaajista.

  1. Silmäasema (1)
  2. Instrumentarium (2)
  3. Specsavers (4)
  4. Nissen (3)
  5. Synsam (5)

 


Näin tutkimus tehtiin

Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2072 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin CIL Suomi Oy:n (Valitut Palat) asiakasrekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.
Tutkimusta tehty vuosittain vuodesta 2001 lähtien.

Lisätietoja asiasta antavat päätoimittaja Ilkka Virtanen 040 7355953 ja tutkimuspäällikkö Tiina Suomela 050 5955143

 


Valitut Palat on osa Reader’s Digestin kansainvälistä lehtiperhettä. Reader’s Digest on maailman luetuin aikakauslehti. Se ilmestyy 27 painoksena.


Luotetuin Merkki 2022 -tutkimuksen tulokset ovat valmistuneet.

SIVUSTOA PÄIVITETÄÄN PARHAILLAAN.

Kysy lisää: Jouni Kohonen (jouni.kohonen@valitutpalat.fi) tai Tiina Suomela (tiina.suomela@valitutpalat.fi)