Suomalainen luottaa Nokian Renkaisiin, Micheliniin ja Continentaliin

Nokian Renkaat on luotetuin autorengasmerkki Suomessa. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä vuosittaisesta Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa Micheliniin ja kolmanneksi eniten Continentaliin.

Neljänneksi luotetuin tuotemerkki autonrenkaiden alalla on Goodyear.

Rengasmerkkien neljän kärki säilyi ennallaan vuosi sitten tehtyyn kyselyyn verrattuna.

Viidentenä luottamusvertailussa oli nyt Hankook, kun vuosi sitten viidentenä ollut Hakkapeliitta oli nyt kuudentena. Hakkapeliitta on yksi Nokian Renkaiden valmistamista rengasmerkeistä.

Seitsemäntenä autonrenkaiden luottamusvertailussa oli nyt Bridgestone, joka oli vuosi sitten kuudentena. Kahdeksantena oli nyt Pirelli, joka oli vuosi sitten seitsemäntenä.

Kyselyssä peräti 58 prosenttia vastaajista nimesi Nokian Renkaat luotetuimmaksi rengasmerkiksi. Michelin sai kyselyssä 17 prosentin kannatuksen ja Continental 5 prosentin kannatuksen.


Näin tutkimus tehtiin

Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella loppuvuodesta 2019. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2124 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin Valittujen Palojen asiakasrekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

Lisätietoja asiasta antavat päätoimittaja Ilkka Virtanen 040 7355953 ja tutkimuspäällikkö Tiina Suomela 050 5955143


Valitut Palat on osa Reader’s Digestin kansainvälistä lehtiperhettä. Reader’s Digest on maailman luetuin aikakauslehti. Se ilmestyy 27 painoksena.


Luotetuin Merkki 2021 -tutkimuksen tulokset ovat valmistuneet. Sivustoa päivitetään parhaillaan!
Kysy lisää: Jouni Kohonen (jouni.kohonen@valitutpalat.fi) tai Tiina Suomela (tiina.suomela@valitutpalat.fi)

Päivitämme sivustoa parhaillaan. Pahoittelemme sivuston päivityksestä johtuvaa häiriötä.