Ad luotetuin autokorjaamoketju

Ad on luotetuin autokorjaamoketju Suomessa. Toiseksi luotetuin ketju on Fixus. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

Kolmannella sijalla autohuolto-/korjaamoketjujen luottamusvertailussa on Autoasi, neljäntenä on Toyotan merkkihuolto, viidentenä Atoy, kuudentena Motonet, seitsemäntenä Laakkonen, kahdeksantena Mekonomen, yhdeksäntenä Käyttöauto ja kymmenentenä Vianor.

Autohuolto-/korjaamoketjut olivat nyt toista kertaa mukana Luotetuin Merkki -kyselyssä.

Ad:n nimesi luotetuimmaksi ketjuksi 14,5 prosenttia vastaajista. Fixus sai 7,2 prosentin kannatuksen ja Autoasi 5,1 prosentin kannatuksen.

Luotetuimmat autohuolto-/korjaamoketjut 2022 (suluissa vuosi 2021)

  1. Ad (1)
  2. Fixus (2)
  3. Autoasi (5)
  4. Toyota (3)
  5. Atoy (7)
  6. Motonet (6)
  7. Laakkonen (8)
  8. Mekonomen (4)
  9. Käyttöauto (-)
  10. Vianor (10)

—————————————————————————————–

Näin tutkimus tehtiin
Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella viime vuoden lopulla. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2006 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

Lisätietoja asiasta antavat päätoimittaja Ilkka Virtanen 040 7355953 ja tutkimuspäällikkö Tiina Suomela 050 5955143.

—————————————————————————————–

Valitut Palat on osa Reader’s Digestin kansainvälistä lehtiperhettä. Reader’s Digest on maailman luetuin aikakauslehti. Se ilmestyy 27 painoksena.