Tutkimus: Juhla Mokka on Suomen luotetuin kahvimerkki

Feet warming at a fireplace with hands holding coffee

Juhla Mokka on säilyttänyt asemansa kahvialan luotetuimpana tuotemerkkinä Suomessa. Asia käy ilmi Valittujen Palojen vuosittaisesta Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

Toiseksi luotetuin tuotemerkki kahvialalla on viime vuoden tapaan Paulig ja kolmanneksi luotetuin Presidentti. Kahvivalmistaja Paulig saa siten kolmoisvoiton kahvialan tuotemerkkien luottamusvertailussa.

Juhla Mokan nimeää luottomerkikseen 42,0 prosenttia tutkimukseen haastatelluista henkilöistä. Paulig on luottomerkki 19,6 prosentille vastaajista ja Presidentti 13,5 prosentille vastaajista.

Neljänneksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa Kulta Katriinaan ja viidenneksi eniten Costa Ricaan, joka oli vuosi sitten luottamusvertailussa kuudentena. Saludo oli nyt kuudenneksi luotetuin oltuaan vuosi sitten luottamusvertailussa viidentenä.

 


Näin tutkimus tehtiin
Kysely on osa Valittujen Palojen Luotetuin Merkki -tutkimusta, joka toteutettiin yhdessä brittiläisen Wyman Dillon -tutkimuslaitoksen kanssa viime vuodenvaihteessa. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi noin 2000 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin tilaajarekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

Lisätietoja asiasta antavat päätoimittaja Ilkka Virtanen (09) 503 4657, 040 7355953 ja tutkimuspäällikkö Tiina Suomela 050 5955143.

Päivitämme sivustoa parhaillaan. Pahoittelemme sivuston päivityksestä johtuvaa häiriötä.