Tutkimus kuluttajien luottamuksesta kiinteistövälittäjien tuotemerkkeihin

OPKK, Kiinteistömaailma ja Huoneistokeskus luotetuimmat

OP-Kiinteistökeskus (OPKK) on luotetuin kiinteistövälitysalan tuotemerkki Suomessa. Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa Kiinteistömaailmaan ja kolmanneksi eniten Huoneistokeskukseen.

OPKK:n nimesi luotetuimmaksi kiinteistövälitysalan tuotemerkiksi 28,7 prosenttia vastaajista. Kiinteistömaailman nimesi luotetuimmaksi 20,4 prosenttia vastaajista ja Huoneistokeskuksen 17,9 prosenttia vastaajista. Neljäntenä luottamusvertailussa oli Habita ja viidentenä Remax.

Vuosi sitten tehdyssä tutkimuksessa OP-Kiinteistökeskus oli niin ikään luotetuin. Kakkosena vertailussa oli vuosi sitten Huoneistokeskus ja kolmantena Kiinteistömaailma, joka tänä vuonna nousi siis hopeasijalle.

Näin tutkimus tehtiin

Kysely on osa Reader’s Digestin Luotetuin Merkki –tutkimusta, joka toteutettiin yhdessä brittiläisen Wyman Dillon –tutkimuslaitoksen kanssa. Tutkimus toteutettiin nettikyselynä ja vastaajia oli 1896. Tulokset painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.

Lisätietoja asiasta antavat päätoimittaja Ilkka Virtanen (09) 503 4657, 040 7355953 ja tutkimuspäällikkö Tiina Suomela 050 5955143.

—————————————————————————————–

Valitut Palat on osa Reader’s Digestin kansainvälistä lehtiperhettä.

Päivitämme sivustoa parhaillaan. Pahoittelemme sivuston päivityksestä johtuvaa häiriötä.