XZ luotetuin shampoomerkki

Kotimainen, Bernerin valmistama XZ on luotetuin shampoomerkki.

Toiseksi eniten suomalainen kuluttaja luottaa Head & Shouldersiin ja kolmanneksi eniten Erittäin Hienoon Suomalaiseen. Asia käy ilmi Valittujen Palojen brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella teettämästä Luotetuin Merkki -tutkimuksesta.

XZ oli luotetuin shampoomerkki myös vuosi sitten tehdyssä kyselyssä. Nyt kakkoseksi tullut Head & Shoulders oli vuosi sitten kyselyssä kuudentena. Nyt kolmossijalle tullut Erittäin Hieno Suomalainen oli vuosi sitten toisena. Neljänneksi tullut Elvital oli vuosi sitten seitsemäs.

Luotetuimmat shampoomerkit Suomessa 2021 (suluissa vuosi 2020)

  1. XZ (1)
  2. Head & Shoulders (6)
  3. Erittäin Hieno Suomalainen (2)
  4. Elvital (7)
  5. L’Oréal (4)
  6. Dove (5)


Näin tutkimus tehtiin

Kysely on osa vuosittaista Luotetuin Merkki -tutkimusta, jonka Valitut Palat teetti brittiläisellä Wyman Dillon -tutkimuslaitoksella. Kysely toteutettiin onlinetutkimuksena, jossa avoimiin kysymyksiin vastasi 2072 henkilöä. Kyselyn otos poimittiin CIL Suomi Oy:n (Valitut Palat) asiakasrekisteristä. Se painotettiin iän ja sukupuolen mukaan aikuisväestöä vastaavaksi.
Tutkimusta tehty vuosittain vuodesta 2001 lähtien.

Lisätietoja asiasta antavat päätoimittaja Ilkka Virtanen 040 7355953 ja tutkimuspäällikkö Tiina Suomela 050 5955143


Valitut Palat on osa Reader’s Digestin kansainvälistä lehtiperhettä. Reader’s Digest on maailman luetuin aikakauslehti. Se ilmestyy 27 painoksena.


Luotetuin Merkki 2022 -tutkimuksen tulokset ovat valmistuneet.

SIVUSTOA PÄIVITETÄÄN PARHAILLAAN.

Kysy lisää: Jouni Kohonen (jouni.kohonen@valitutpalat.fi) tai Tiina Suomela (tiina.suomela@valitutpalat.fi)