Intersport toistamiseen Suomen luotetuin urheiluvälinekauppa

Intersport

Intersport valittiin toistamiseen Suomen luotetuimmaksi urheiluvälinekaupaksi. Se sai 49 prosenttia kategorian maininnoista. Eroa toiseksi luotetuimpaan merkkiin oli 37 prosenttiyksikköä. Kategoria oli tutkimuksessa mukana toista kertaa. Erityisen korkeaa luottamus Intersportiin oli naisten joukossa, heistä peräti 56 prosenttia nimesi sen eniten luottamakseen urheiluvälinekaupaksi.

Intersport tarjoaa luotettavan ja turvallisen ostokokemuksen sekä alan parasta palvelua. Intersportin henkilökunta osaa huomioida yksilölliset tarpeesi. Kansainvälinen verkostomme palvelee maailmanlaajuisesti yli 150000 asiakasta päivittäin. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen valikoiman maailman parhaita urheiluvälineitä, -tuotteita ja -merkkejä sekä alan viimeisimmät uutuudet.

Intersport Finland Oy on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja. Intersport International IIC on kansallisista yhtiöistä muodostuva kansainvälinen urheilukauppaketju. Intersport-kauppoja on yli 5 400 yhteensä 42 maassa. Kesko-konserniin kuuluva Intersport Finland Oy on yhtiön osakas ja omistaa Intersport- ja Budget Sport -lisenssit maassamme. Suomessa on 60 Intersport-kauppaa ja intersport.fi-verkkokauppa. K – Jotta kaupassa olisi kiva käydä.

http://www.intersport.fi