14/03/2017

Luotetuin urheilukauppa: Intersport

Intersport

Intersport on Suomen luotetuin urheilukauppa

Intersport on valittu Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) Luotetuin Merkki -tutkimuksessa kolmatta vuotta peräkkäin Suomen luotetuimmaksi urheilukaupaksi. Se sai 47 prosenttia kategorian maininnoista. Eroa toiseksi luotetuimpaan merkkiin oli 35 prosenttiyksikköä. Kategoria oli tutkimuksessa mukana nyt kolmatta kertaa.

Erityisen korkeaa luottamus Intersportiin oli naisten joukossa, heistä 50 prosenttia nimesi sen eniten luottamakseen urheilukaupaksi.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille.


Intersport tarjoaa luotettavan ja turvallisen ostokokemuksen sekä alan parasta palvelua. Intersportin henkilökunta osaa huomioida yksilölliset tarpeesi. Kansainvälinen verkostomme palvelee maailmanlaajuisesti yli 150000 asiakasta päivittäin. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen valikoiman maailman parhaita urheiluvälineitä, -tuotteita ja -merkkejä sekä alan viimeisimmät uutuudet.

Intersport Finland Oy on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja. Intersport International IIC on kansallisista yhtiöistä muodostuva kansainvälinen urheilukauppaketju. Intersport-kauppoja on yli 5 400 yhteensä 42 maassa. Kesko-konserniin kuuluva Intersport Finland Oy on yhtiön osakas ja omistaa Intersport- ja Budget Sport -lisenssit maassamme. Suomessa on 60 Intersport-kauppaa ja intersport.fi-verkkokauppa. K – Jotta kaupassa olisi kiva käydä.

http://www.intersport.fi