10/02/2022

Saarioinen jälleen Suomen luotetuin valmisruokamerkki

Saarioinen on valittu vuosittain tehtävässä Luotetuin Merkki -tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi valmisruokamerkiksi jo 20. kerran.

Omassa kategoriassaan Saarioinen sai 37 prosentin osuuden maininnoista. Pohjois-Suomessa asuvien joukossa luottamus Saarioista kohtaan on vankkaa. Heistä 45 prosenttia nimesi Saarioisen. Niin ikään lapsiperheiden ja alle 50-vuotiaiden vastaajien joukossa luottamus on suurta. Heistä 39 prosenttia luottaa valmisruokien joukossa eniten Saarioisiin.

Tutkimukseen vastanneet ovat ensin nimenneet omasta mielestään eniten luottamansa merkin kysytyssä tuotekategoriassa, jonka jälkeen he arvioivat viiden eri ominaisuuden sopimista tähän tuotemerkkiin asteikolla 1-5. Arvioitavat ominaisuudet olivat: laatu, hintansa arvoinen, vahva tuotekuva, kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen ja eettisesti vastuullinen. Lisäksi kysyttiin kuinka todennäköisesti vastaaja valitsisi mainitsemansa merkin ostotilanteessa ja onko vastaaja valitsemansa merkin asiakas/onko käyttänyt viimeksi kuluneen 12 kuukauden aikana ja voisiko suositella sitä muille. Saarioinen sai valitsijoiltaan kategorian korkeimmat arviot hintansa arvoisuudestaan (4,37) ja vahvasta tuotekuvastaan (4,58).

__________________________________________________________________________

Me Saarioisilla uskomme, että kun jollekin omistautuu, voi tulla siinä parhaaksi. Kokkaaminen on meille parasta ikinä ja sitä olemme tehneet jo 65 vuoden ajan. Lähtökohta tänään on edelleen sama kuin 1957; Saarioinen tekee päivän ruoan, jotta suomalaiset voivat keskittyä toteuttamaan omaa kutsumustaan. Tänään Saarioinen on valmisruoan ykkösbrändi ja markkinajohtaja. Vaalimme klassikoita ja kehitämme tulevaisuuden lempiruoat yhdessä suomalaisten kanssa.

Tutustu Saarioisten lempiruokiin osoitteessa: saarioinen.fi

__________________________________________________________________________

CIL Suomi Oy/Valitut Palat teetti vuosittaisen tutkimuksen nyt 22. kerran. Yhteistyökumppanina oli brittiläinen Wyman Dillon -tutkimustoimisto. Tutkimus toteutettiin nettikyselynä ja vastaajia oli 2 006. Otos poimittiin CIL Suomi Oy:n asiakasrekisteristä. Tulokset painotettiin iän (20+ vuotta) ja sukupuolen mukaan väestöä vastaavaksi.

Tutkimuksessa selvitettiin avoimilla kysymyksillä, mitkä ovat kyselyyn vastanneiden mielestä luotetuimmat tuotemerkit kaikkiaan 40 eri tuoteryhmässä.

Lisätietoja tutkimuksesta ja sen tuloksista antaa tutkimuspäällikkö Tiina Suomela, 050 5955 143, tiina.suomela@valitutpalat.fi